Select Page

Lunch Lund

KĂ€ka lunch Lund

En lunch i centrala Lund med kollegor, en paus frÄn shopping eller ett lunchdejt med kÀra och nÀra. Vi förvÀntar oss mycket av lunch lund och det Àr lÀtt att gÄ fel nÀr lunchtiden rusar pÄ och vÄrt blodsocker Àr lÄgt. För att underlÀtta valet för dig vi pÄ MÄrtens Kebab och Pizza House serverar de godaste menyerna med pizzor, hamburgare, kebab, falafel och sallader. Varierande rÀtter alltid med ett vegetarians samt laktos- och glutenfritt alternativ. Det minsta du kan göra Àr att ta din tid att sitta ner med nÄgot riktigt gott och njuta de trevliga stunder hos oss.

Expertise i branschen, höga kvalitetskrav pÄ eget arbete samt produkter som anvÀnds i köket gör att vÄr mat smakar lite extra god.

Majoriteten av rÄvaror till restaurangen levererat lokalt med höga kvalitetskrav samt miljö i Ätanke. Och god mat kommer frÄn goda ingredienser och bra utförande.Vi bakar bröd till vÄra falafel-, kebab- och kyckling- rullar sjÀlva. VÄra kunder Àlskar frÀschbakadbröd och vi Àlskar vÄra kunder, dÀrför finns det alltid mer att ta till rÀtten. Men lita inte pÄ ord. Kom och prova sjÀlv!

Till de yngre kunderna

Till vÄra yngsta kunder erbjuder vi barnmeny, sÄ att alla kan hitta ett tilltalande rÀtt till lunch.

MĂ„rtens Kebab och Pizza House ligger pĂ„ BankgĂ„tan 4. Trevlig atmosphere och mysig interiör inne i restaurangen om du föredrar att sitta inne. Eller vill du kanske att njuta i solen under din lunch i Lund? Psss
 det gör vi med! VĂ„r uteservering med vackert utsikt pĂ„ MĂ„rtenstorg Ă€r redan öppen och vĂ€ntar pĂ„ nya gĂ€ster.

MÄrtens Kebab och Pizza House Àr ett perfekt stÀlle nÀr det Àr dags för lunch i Lund. Vi har speciella luncherbjudande. Alla pizzor, kebaber, sallader och hamburgare (ej tower) för 69 kr frÄn 11.00 till 15.00 mÄndag till fredag. Vad Àr det du sugen pÄ idag?

%

Betyg pÄ nÀtet

%

VĂ€nlig personal

Besök oss

MĂ„rtens Restaurang & Pizzeria

Bankgatan 4
223 52 Lund

Öppettider

MĂ„ndag - Torsdag 11.00 - 22.00
Fredag - Lördag 11.00 - 23.00
Söndag 11.00 - 22.00

Kontakt

046 – 13 05 77

kontakt@martenspizzeria.com

www.martenspizzeria.se